Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Osäker tid!

Publicerad 2014-01-18 17:12:00 i Funderationer!, Leva med ryggvärk!,

Äntligen kom så då snön och mörkret blev till en strålande ljust och magisk dag! Snart börjar det droppa från taken och snödroppen spira, tiden formligen rinner iväg.
 
Det blev så att jag tackade nej till operation! I samråd med min ortopedspecialist så var det bästa att inte lägga sig på operationsbordet i dagsläget. Jag måste vara fullständigt övertygad om att operationen är det bästa för mig. Om inte så kommer inte tillfrisknandet att löpa som tänkt!
 
Så i detta läge så avstår jag egentligen inte operationen utan flyttar bara fram beslutet 4-6 månader. Förhoppningsvis är jag både psykiskt och fysiskt starkare då och framförallt inte så fixerad vid att chanserna att bli bättre endast är 50%. För om inte så kan jag ju faktiskt bli sämre och det skulle jag ha svårt att klara, fastän mitt goda humör hjälpt mig under denna tid! Förresten, va skulle det bli om inte OM fanns? Jo ganska "drömlöst"!!!
 
Att vara stark är inte tillräckligt; man måste vara tillräckligt stark! / Alexander Weiss
 
dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela