Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Ebba och den röda bollen!

Publicerad 2015-04-21 19:16:00 i Leva med ryggvärk!, Våra Husdjur,

Nu ska ni veta att det är full fart på Solvägen 50! Det är bus och lek hela dagarna, nästan, och däremellan snabbt ut i trädgården för att kissa eller bajsa. Hon har blivit duktig på att säga till när hon vill ut och baja, däremot misslyckas det ibland med kissningen, but so what! Hoppas ni förstår varför bloggningen blivit lidande?
 
Ebba har verkligen fullt tomrummet efter vår förra borderterrier Gibson, som gick bort alldeles för tidigt då han bara blev drygt 7år. Men nu ska vi spana in Ebba när hon leker som bäst med en så kallad "kattunnel" för att försöka få loss en röd boll som hänger och dinglar inne i tunneln! Filmen är tidigare visad på facebook som ett av mina inlägg där! 
 
Ni förstår säkert att jag har fullt upp på dagarna, så fullt upp så att jag ibland glömmer hur ont jag har i ryggen! Smärta och sinnesstämning är som handen i handsken. Har jag det tråkigt så känner jag av min ryggsmärta så ini h-vete, men gör jag något som jag tycker är kul så känns ryggsmärtan mycket mindre. Så pass mindre så att jag emellanåt glömmer bort den, konstigt va? Det är därför jag har så himla ont om nätterna då jag kan ligga vaken timtals pga, ja just det smärtan! De ä ba på de vise!!!
 
Det är med kärleken som med mässlingen; det blir värre ju senare i livet
den drabbar oss! Douglas William Jerrold
 
dan

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela