Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Nu är det gjort!

Publicerad 2016-03-22 16:09:00 i Leva med ryggvärk!,

Nu är operationen gjord och allt känns förväntansfullt! Visst tusan har jag ont men det vore ju konstigt annars. De gamla instrumenten som var inopererade sen förra operationen i Strängnäs är borttagen och ersatt med kraftigare "grejer" samt stellagt en nivå till (en kota till) och dessutom stellagt en nivå ner genom att fästa hela "paketet" i höftkammarna med långa skruvar, tre ggr så långa som i kotorna. När jag fått röntgen bilderna på cd så ska jag visa er hur det ser ut!!
 
Här är jag på gång att vakna efter narkosen!
 
En lycklig men sliten liten man sitter för första gången efter operationen. Jag säger bara AAAAJJJ!!!
 
Såret efter operationen fäst ihop med 42 agraffer istället för sydda stygn! Såret man ser längst upp till höger, är efter dränaget som dränerar bort blod i från operationssåret.
 
Bara för att det ser lite halväckligt ut så visar jag den här bilden!
 
Som sagt, jag har stora förhoppningar om att bli bättre efter denna operation. Men som min opererande ryggspecialist menade så är det nog uteslutet att jag blir kvitt all värk. Men reduceras den till hälften vore jag jättenöjd. Börja arbeta i någon form? Det får framtiden utvisa!!! Vi syns och höres!!!
 
Smärta är roten(grunden) till kunskap! /Simone Weil
 
dan

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela