GOTT NYTT ÅR, 2018!

(null)
Jag och Ebba med sin blöta nos, önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!
Åsså inga dumma nyårslöften nu, det blir bara fel, dä ä ba på’de visää!👍🏽❤️

dan

GOD JUL på er alla!!!

(null)
Var nu snälla mot varandra och sköt om er!

dan

Vacker råbock jag minns!!!

(null)
Snacka om en råbock med ett mäktigt horn, sådana vackra djur glömmer man inte!!!

danInget höftledsfel här inte!

 
(null)
Ebbas höfter verkar vara helt okey, men så är hon ju bara drygt 2 år på bilden. Hon fyller 3 år nu den 27 januari 2018, dä ä ba så!!!
 
Älska sanningen men förlåt felsteget! /Voltaire
 
dan
 

Musikhjälpen och en lös skruv!

Vid återbesöket på ortopedin på Umeå univ.sjukhus så konstaterade min ortoped att en av skruvarna i höftbenet börjat lossna och att den andra, på motstående sida, var misstänkt på väg att lossna den med! Så nu väntar jag på min tredje operation, puuhhh!!! Återkommer med mer information framöver.

Efter det så åkte vi och hälsade på dottern som är butikschef på Glitter, gulljäntan vår! Därefter gick vi och tittade på musikhjälpen precis då Tomas Wij Whalström uppträdde, kanon det!

(null)

(null)
Jäklar vad kung musikhjälpen är, dä ä bara pådä visää!!!❤️

Då jag inte såg mig för så kostade det oss 900 spänn! Nä 920 spänn förresten, för vi betalade ju parkeringsavgiften också. Men det visade sig att vi parkerat där det endast var tillåtet att stanna för att kliva av eller på, surt sa räven om parkerinsboten!!! :(

/dan


Vilken utflykt!

Idag gick jag och Ingela ut i skogen för en stunds avkoppling och för att Ebba skulle få springa lite. Dessutom för att plocka in lite blåbärsris att förhöja julstämningen med.

Att få vandra ut i vår vackra natur kan mycket väl jämföras med en religiös upplevelse. Snö på träden och ett stilla snöfall, sååå vackert så, hallelujaaa! Dä ä ba så!!! :)

(null)

(null)

(null)
Håll med om att det är vackert! Eller?

/dan

Hej mitt vinterland .....!

(null)

(null)
Fullkomligt älskar vintern! Dä ä ba på dä visä!!!

/dan

Slipdammets riddare!

Idag har jag lyckats med att göra något vettigt, jag har slipat en bordsskiva! Det gick kanon och tog inte allt för lång tid. Förhoppningsvis slipper jag bli liggande med extra mycket ryggsmärtor i morgon!!!

(null)
Väl skyddad av min modomössa och modohalsduk, bra det! Dä ä ba så!!!

/dan

RSS 2.0