Skidskyttehjältar!

Igår var det så spännande i herrarnas skidskyttestafett i OS, så jag var tvungen att gå ut med Ebba när Sebastian Samuelsson gick ut på sin sträcka. Såg sen till att gå in först när allt var klart. Ångrade sen att jag inte såg allt när det gick så bra till slut, fega jag!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sveriges skidskyttekillar tog alltså OS-guld, det är fantastiskt stort! Dessutom så tog damerna silvermedaljen dagen innan, stort det med!
Nu är nog sveriges skidskyttar i toppen för att stanna dä ä ba påde visä!!!

dan

Varför går tiden så fort?

Jag har blivit tidsbestulen! Alltså tiden går så rasande snabbt så jag blir nästan förtvivlad! Här är jag liggandes på en mjuk och skön fäll, som helt oförstörd liten 6 månaders herre. Nu är jag 60 år och vet med mig att jag börjar närma mig åldern då prat om sjukdomar blir det genomgående temat vid all social kontakt!!!
 
Lustigt nog så känns det som om tiden har gått snabbare ju äldre jag blivit, trots att jag vet att så är inte fallet! Jag rent av känner mig bestulen på tid. Från det att barnen var små och till nu känns som 5 - 6 år men är i verkligheten drygt 35, fattar ni vad besynnerligt och ledsamt på samma gång!
 
Här är jag 9-10 år och sitter och kollar på småkryp tillsammans med min dåvarande bästis Stefan. Från det att denna bild togs och fram till nu känns banne mig inte som ca 50 år! Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på det!
 
Slutligen så har jag kommit upp i dryga 20-årsåldern. Bilden tagen omkring 1976 - 1977 och det känns inte alls så länge sen, jag minns till och med vad jag drack, jo det var strårom och portello eller trocadero. Detta är alltså ca 40 år sedan! Får jag leva i 40 år till så är jag 100 år när jag dör, vilket jag förmodligen aldrig blir utan får vara nog så glad om jag blir 99!
 
Nä fy sjutton vad tiden går fort så här med perspektiv. Jag har ju så himla mycket ogjort och jag hoppas så ofantligt mycket på att vårens ryggoperation ska hjälpa mig "på fötter" igen.
Om så blir fallet så ska jag hinna med en massa roliga saker. Vad det är för något jag vill göra säger jag inte nu, utan ni får ge er till tåls tills den dagen kommer, så är'e ba!!!
Till slut så vill jag hälsa till er alla att SIMMA LUGNT!!!
 
Det förflutna är ett spöke, framtiden är en dröm, och allt vi någonsin har
är nuet! /Bill Cosby
 
dan

Nu får det nog vara nog!

Trots ett par snöfattiga år med önskan om en riktig snöig vinter, så är ju det här nästan löjligt! Vill vädergudarna ge oss på truten eller? Humor har de i alla fall!

(null)

(null)

(null)

(null)
Om vi har tur så kanske vi blir av med snön innan midsommar, men bara kanske! Dä ä ba så!!!

dan

OS och lite pyssel!

(null)
(null)
(null)

Sitter, står, hoppar och smyger mig fram idag. Det är en massa svenskar med i OS idag och jag är för nervös för att sitta still och titta hela tiden! Så därför gäller SSHS idag!

Förutom då jag blir alldeles för sjuhelsikes nervös, då sätter jag mig och fixar lite träarbete!!!

SSHS = Sitta Stå Hoppa Smyga

Ps Väntar sååååå på kallelsen till min tredje ryggoperation!!! Ds

dan


Fredag!

Fredag och Sverige har fått ytterligare ett OS-guld genom Frida Hansdotter i slalom, helt sjukt va bra gjort!
Det har blivit flera oväntade medaljer i detta OS och i morgon kan det bli fler. 
Sanning att säga så följer jag OS på mitt eget speciella sätt, för när det blir för spännande så stänger jag ljudet på TV:n och haltar iväg till ett annat rum där jag stannar en stund. Därefter tar jag mig försiktigt tillbaka för att se hur det gick.
Sådär håller jag på hela OS när spänningen blir för stor. Därefter så ser jag på repriserna för att få veta hur det hela egentligen gick till, så uppdaterad blir jag ju liksom ändå.

Nä nu är det dags att gå en sväng med Ebba. Hon har legat vid min sida och tittat ut och nu när hon börjat gnälla också så vet jag att tiden är inne!
(null)

(null)
Husse, kan vi inte gå ut nu!!!

Trevlig helg på er???

dan

Minnesbilder, studenten 1977! (repris)

Men huvadå, vad är det du visar Dan?!
 
Joodå vi kunde också på den tiden, arrangera bilder alltså! På natten efter studenten så fick vi för oss att fåna oss lite, då blev denna vackra bild tagen. Vad jag förundras över är hur kroppen kan genomgå en sådan degenerering med stigande ålder.
Skulle jag arrangera samma typ av bild idag, ja då vete rackarn om jag hade visat den. Jo men kanske, men då med minst en tröja på! Varför då då? Det får du faktiskt räkna ut själv!
 
Ps Att bilden är arrangerad de ä faktiskt sanninga dä!!! Ds
 
Hemligheten med att förbli ung ligger i att leva hederligt, äta långsamt och ljuga om
sin ålder!  /Lucille Ball
 
dan

Så här ser den ut!

(null)

(null)

(null)
För er som ville se hur hela vår JEEP CHEROKEE ser ut, håll tillgodo!!!

dan

Nu är den vår!

(null)
Nu har vi fått hem vår JEEP CHEROKEE! Vi känner oss jättenöjda trots att kalaset kostar en hel del, men va fan, man lever bara en gång!!!

Nu står ju den gamla JEEP:en i garaget där jag egentligen vill placera vår nya skönhet. Jag kallar henne för "Black Beauty, fånig och småknäpp är jag,  men skit samma det är ju så kul!!!

Men det som skulle göra mig riktigt glad vore om jag blir bättre i ryggen efter nästa operation om ngn månad, min tredje alltså!

Skulle jag sen kunna jobba lite, ja då skulle bilar och andra döda ting betyda noll i en jämförelse, ja det gäller även "Black Beauty", dä ä ba på dä visä!

dan


RSS 2.0