Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

TV-nörden!

Publicerad 2009-08-14 16:34:28 i Allmänt,

Kroksta, Örnsköldsvik fredagen den 14 augusti, hemma hos Jonssons!


När jag inte kan göra så mycket, vad gör jag då?


Jo jag tittar på TV!!! Smallville, Tidsresenärerna, Dr Phil, Oprah, Flying Doctors you name it!! Jag ser allt, men framförallt "Heartbeat" eller "Tillbaka till Aidensfield" som serien heter på svenska. Den serien är så töntigt dålig så att den är bra. Hur i hela friden det nu går ihop?? Det kanske ligger i min dubbelnatur att jag både kan gilla och ogilla samma saker, jag är nämligen född i Tvillingarnas tecken!!

Nu är det ju fredag igen! På måndag så skulle jag egentligen börja jobba men tyvärr så måste jag avstå, surt!! Det känns så himla orättvist att måsta ligga här hemma som en gamling när man bara är 30 år, hmm, jamen närmare 30 än 80 i alla fall! Nä men nu skiter vi i sorger och bedrövelser och laddar inför fredagskvällen! Hitta på något skoj och njut av livet! Käka något gott och drick ett glas Cola och ni ska finna att det känns riktigt bra. Sen kan det ju alltid dyka upp någon bra engelsk deckare på TV;n senare ikväll, om vi har tur!!

De viktigaste beståndsdelarna i ett lyckligt liv är att ha något
att göra, någon att älska och något att hoppas på!
    / Joseph Addison

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela