Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Hår i näsan men snart inget på skallen!!

Publicerad 2009-10-28 21:42:21 i Humor,

Jag har tidigare berört problemet med tilltagande hårväxt på de mest olämpliga ställen såsom öron och näsa etc. Ja bedömde den företeelsen som Guds sätt att skämta lite med oss killar på ålderns höst. Men det man vinner på gungorna förlorar man på karusellerna. För inte skämtar vår Herre när det gäller håret på skallen, eller så gör han det då också. Tyvärr så är det ju så att många av oss killar blir tunnhåriga med åren och en del rent flintskalliga. Man kan ju fråga sig varför det är så för oss killar och inte för tjejerna. Jag har inget bra svar på det utan kan bara tycka att det är storartat av oss män att ta på oss denna hårdegenerering, för tänk på hur det skulle se ut om det var tvärtom??!! Arma tanke!! Men å andra sidan så fick ju ni tjejer födandet, för övrigt något som vi killar aldrig skulle klara av!!!


Här har jag förvisso "snaggat" mig men visst syns de djupa vikarna som tids nog kommer att förena sig med nackskinnet och lämna kvar en barskrapad hjässa. Riktigt bra ur sparsynpunkt då hårschampoinköpen avtar i samma takt som håret försvinner!


Men visst fanns det en tid då även Dan Jonsson hade ett fagert hårsvall! Bilden tagen samma helg som jag och Ingela förlovade oss, nämligen den 5 augusti 1977 (drygt 33 år och många hårstrån sedan).

 
Snacka om 70-tal! Långt hår, tajta utsvängda jeans och platåskor var på modet då. För att nu inte tala om skjortmodet! Kolla in min sexigt uppknäppta skjorta, det är ju så man kan gråta. Något eller några år senare så brukade jag till och med göra minivague i mitt hår. Minivauge är en lightvariant av permanent. Ska se om jag hittar något kort från den tiden.

Det är ålderdomens välsignelse, att man kan betrakta kvinnor
med välbehag, men utan begär!
    /Arthur Schopenhauer

DU vet att du håller på att bli  gammal, när allting gör ont.
Och det som inte gör ont, fungerar inte!
  /Gardner Murphy

dan

Kommentarer

Postat av: minos

Publicerad 2009-10-28 22:09:09

Vilket underbart inlägg! :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-10-29 16:16:55

Helkul att se! Coolt mönster på skjortan :D

/marionhallon

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela