Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Medicinens ansikte och fredag!

Publicerad 2011-03-11 15:55:52 i Humor,

När jag var i Sollefteå så fick jag en ny värktablett som skulle vara bra för den ytliga värken. Jag fick också veta att tabletten "Lyric" har en del bieffekter! Bland annat så gör tabletten så att man samlar på sig vätska, ungefär samma effekt som cortison har, samtidigt så ökar tabletterna aptiten. För mig så har aptiten ökat så inni Norden, oj vad hungrig jag är! Igår så åt jag till frukost, 2 limpor, 2 kilo äkta smör, en och en halv korvring, 3 liter fil och till det 2 paket flingor. Till lunch så åt jag resterna av den kvarvarande korvringen, tre förpackningar pölsa, 3 kg potatis, 4 liter mjölk och slutligen 22 äpplen av märket "Garla". Till middag så blev det 9 kotletter, 6 kilo strips, två liter bearnaise, 8 pain riche samt, en tioliters hink blandad sallad med fetaost och nötter, slutligen toppade jag med 10 liter Coca-Cola. Frånsett dessa mål så fikade däremellan i stort sett hela min vakna dag. Detta har pågått sen i måndags, då jag började med Lyric och se hur jag ser ut. Men skit i det, "lyric" har gjort mig lyrisk!!!!!


Så fort jag kan sluta med Lyric så får jag nog börja med GI och hårdträna!!!!

Ja men nu äré ju fredag och det måste vi fira!! Se till att få er någé gott till middag och umgås och mys sen. För min del så blir det "På spåret", final vet ja, men först blir det tårta, 9 stycken Prinsesstårtor", det ni mina vänner, det ni!!!

Avslutar med en historia. Ha en bra kväll!!!

En präst och en pilot kom till himlen. Piloten hade inga problem med att komma in. Prästen blev otroligt förvånad och förtretad då han stoppades vid porten.
- Men vad nu då? Vad menas med detta? Frågade han Sankte Pär. Varför kommer inte jag som är präst in i himlen, då piloten gjorde det?
- Jo, du förstår, svarade Sankte Pär. När du predikade sov hela församlingen, men när han flög satt alla passagerare och bad!

Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant!
  / Albert Engström

dan

Kommentarer

Postat av: Minos

Publicerad 2011-03-11 19:39:04

Hahaha du är inte klok pappa!!

Postat av: maran

Publicerad 2011-03-12 01:03:46

Wha haa haaa! Fy f* va dålig du ä på å ljuga! Fast det är skit samma för du är lika go ändå!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela