Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Varför aldrig lagom?

Publicerad 2012-10-01 17:17:38 i Familjeliv,

Varför kan jag inte få ha ont i min rygg lagomt mycket? Jag menar, det ordet är ju så himla bra och beskriver precis hur mycket det ska vara av något! Lagom innebär att det är den mängd man har möjlighet att må bra av. Men inte tusan är det så för mig och min rygg, nej nej! Mina ryggsmärtor ligger alltid över den gräns, lagom, och gör mig mer eller mindre knasig, knäpp, tokig eller smått mentalt nedbruten. De dagar jag ska göra något annorlunda och som jag gläder mig åt, ja då tänker jag inte på smärtan lika mycket och då går det ganska bra den dagen. Men aldrig detta lagom oavsett hur mycket skoj jag gör. Återstår att se hur länge man klarar sig utan att nå det där tillståndet lagom, utan att bryta ihop?
 
Ja vart tog det vägen?
 
I helgen var vi i Vännäsby och fick träffa vårt lilla barnbarn Myra och hennes föräldrar, vår son Kristoffer samt Samuels familj! Det är mamma Ida som gömmer sig bakom Myra. En sådan helg gör det något lättare att stå ut med det onda, men ändå aldrig lagom där bak!!!
 
Det enda man kan göra om man trillar är att resa sig upp! /John Steinbeck
 
dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela