Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Äntligen! Trodde du ja!!!

Publicerad 2021-01-21 20:17:59 i Familjeliv, Hälsa och friskvård, Leva med ryggvärk!,

I onsdags åkte jag upp till Umeå för inläggning och ryggoperation på torsdagsmorgonen! Jag skulle skrivas in på onsdagen 13.00. Var där i rättan tid och fick sitta och vänta närmare en timme då min ortoped dök upp. Vi satte oss i ett undersökningsrum och han gick igenom röntgenbilderna på min rygg samt att han berättade vad som skulle göras.

När det var klart så var jag då beredd att få en sal att "häcka" i under min vistelse där på ortopeden. Men nej då kom den  för mig välkända frasen, "vi måste skjuta upp din operation det har inkommit akutfall som omöjliggör operation i morgon på torsdag. Men vi ska sikta in oss på att fixa din rygg på fredagsmorgonen"!

Jaha what a f......!!! Det var bara att ringa frugan och be henne hämta mig. Som tur var så skulle hon bo hos vår son med familj tills jag var opererad och klar.

Ortopeden skulle återkomma till mig under torsdagen för att berätta vilken tid jag skulle infinna mig på fredagsmorgonen. Jodå visst återkom de på torsdagen, men bara för att upplysa om att operationen var flyttad igen till tisdagsmorgonen den 26 januari dvs tisdag om nåra dagar. Så nu ligger jag här i en gästsäng hos min son och väntar tills det blir måndagskväll för att infinna mig på ortopeden igen. Min opereation har med andra ord flyttats fem gånger och det har gått nästan två år sedan jag placerades i operationskön, sjukvårdsgarantin är väl tre månader vad jag vet! Less å besviken? Vad tror du!?

Ett ljus i mörkret är att jag och Ingela får rå om vårt lilla ettåriga barnbarn hur mycket vi vill i flera dagar, dä ä ba så!!!

(null)
Västra ingången på Norrlands Universitets Sjukhus (NUS). Bilden tagen av mig så det är inte jag som går där framför om ni nu skulle ha trott det. Nä den mannen har en alldeles för späd ryggtavla!😂

dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela