Långfredag!

Tänker vi verkligen på vad Långfredagen symboliserar och minner oss om???
 
Av alla religioner är  kristendomen utan tvekan den som mest borde inspirera
till tolerans, fastän de kristna hittills har varit de mest intoleranta
av alla människor!  /Voltaire 
 
dan

Våryra i antågande!

Var lite trött igår kväll när jag bloggade så texten blev lite rörig, försöker igen! En våryr Gibson springer runt runt på lägdan ner mot Lomsjön, snart är det dax igen. Bilden är från förra våren, alltså våren 2012!!!
 
dan
 

Teknik på ven!

Jamen jädrans vad det kan bli fel med särskrivningar Påven och den Danska ön ven har nog inte så mycket gemensamt. Nej tänk på det, särskrivning kan bli hur fel som helst!!! Undrar just om det är en Ipod eller en Samsung surfplatta han har där den förre Påven???
 
Ps Ven är inte en Dansk ö utan Svensk och tillhör Landskrona kommun i Skåne! Tack till dig som vaket upptäckte mitt fatala misstag (misstag å misstag, nej sanning å säga så visste jag inte bättre)! Ds
 
dan

Slutspelsskägg!

Slutspel i elitseriens hockeyliga, ja då kommer slutspelsskägget fram! Enda skillnaden mot hyckeyspelarna som sparar ut sitt skägg, är att jag kommer att ha kvar mitt skägg under en längre tid. Trivs jag i skägget ja då blir det nog kvar hela året, de ä sant dä! Trots att MODO förlorade ikväll mot Färjestad och är utslagna ur denna säsongens slutpel, kommer jag att fortsätta odla mitt skägg!
 
Ps Till nästa säsong ska jag skaffa en ny T-shirt då MODO-loggan ser för gräslig ut, det kan ni ge er den på, alltså!!! Ds
 
Det är lönlöst att gräla med män, de har ju ändå alltid fel! / Zsa Zsa Gabor
 
dan
 

När solen värmer så dyker de upp!

Nu i mars när solens strålar värmer börjar de så sakterliga att ta sig ut från sina övervintringshålor, för att sola och värma sig. Jag talar förstås om våra vackra huggormar! Här kommer några bilder från hösten 2012 då de snart skulle gå i dvala. Jag hoppas att jag nu snart får stifta bekantskap med samma djur på mitt speciella huggormsställe som jag aldrig kommer att avslöja, var så säkra på det ni!!!
 
De flesta av dessa djur känner jag igen sen flera år tillbaka då de varje höst repektive vår samlas på samma ställe. Vi ska vara rädda om dessa fridlysta djur då de gör stor nytta i sitt habitat, alltså där de trivs och håller till!!!
 
dan

Fredag idag, idag fredag!

Äntligen helg! Min influensa börjar så sakterliga att ge med sig, men hosta och snuva dras jag med fortfarande. Nu ska ni ha en trevlig helg och låta hjärtat va med, å hör sen! Vad jag menar med det får ni nog lista ut själva, så det så!!!
 
Ha ha, menar han de fattiga, sjuka och arbetslösa, ja då finns det nog risk
att han menar lite allvar i det han tycks säga, eller???
 
Än en gång TREVLIG HELG!!!
 
dan

Tungan rätt i mun Gibson!

- En dag på isen strax innan husse fick magsjuka och influensa!
- Nu vill jag uuuuuuuuuut igen husse!!!
- inte en vecka till pissandes och skitandes på vår baksida av huset, förstår du det husse???
 
dan

Fuck fuck fuck denna influensa!

För denna förb..... influensa ( åsså Alliansen förstås!)! Så ..
 
... är'e bara, å därmed basta!!!
 
Ilska upplevs aldrig utan en anledning, dock sällan med en bra anledning! /Indira Gandhi
 
Ps Sjuk två veckor nu, helsjukt va??? Ds
 
dan

"Rödluvan och vargen" en omöjlig saga idag!

Kan man verkligen berätta sagan om "Rödluvan och vargen" för sina barnbarn idag, jag menar med tanke på allt hat som florerar kring vargfrågan. Lär man barnen att vargen är en stor glups varelse som äter människor, ja då blir man väl mordhotad av de mest extrema "vargkramarna". Vargfrågan har totalt havererat och att vissa av både "varghatare" och "vargkramare" beter sig på det mest besynnerliga sätt tillskriver jag regeringens flathet och myndigheternas okunnighet! Vem är det som missgynnas av detta fatala misslyckande som vargfrågan ändå är? Jo det är vargen det, så är det bara!!!
 
Misslyckande är inte att falla, men att vägra resa sig! /Kinesiskt ordstäv
 
Ps Självklart så ska vi ha frilevande varg i Sverige, de tillhör ju vår fauna! Men bara en begränsad skara som naturligtvis ska förvaltas bla genom jakt, på så sätt blir vargen skygg vilket gynnar både varg och människa Ds
 
dan

Magsjuk och influensadrabbad!

Ni kanske undrar varför det dröjt så länge sedan min blogg blev uppdaterad, de ska jag berätta nu ......
 
... jo förra onsdagen så fick jag magsjuka! Jag låg mer eller mindre däckad fram till helgen då jag så smått kom igen. Magsjuka är ingen större lyx att gå igenom och än mindre då man har det besvärligt i ryggen. Men nog om det, för då i lördags kände jag att jag började få ont i halsen och ......
 
... sen i söndags har jag mer eller mindre legat däckad av influensa eller vad det nu är, å inte ä're bra än på någe vis. Samtidigt har min fru legat med samma elände förutom att hon klarat sig från magsjukan. Så nu vet ni hur jag har det för tillfället, ha det!
 
dan
 

RSS 2.0