Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Midsommarafton 1977!

Publicerad 2021-06-22 20:34:18 i Familjeliv, Leva med ryggvärk!,

Gott grillat trevligt sällskap. Vi hade samlats några för att festa lite denna soliga midsommarafton. Efter maten så gick vi till Hampnäs folkhögskola där det firades sedvanlig midsommar sedan många år tillbaka. Vi tog med oss lite mellanöl för att liksom förgylla denna kväll!? Det började  ju så bra!!!
 
(null)
Bland tillresta vuxna, barn och en del hundar, tog vi oss några öl. Det var ju i alla fall årets ljusaste dygn och folkfest!
Sååååå pinsamt uppvaknande när ölångorna lagt sig och min torra mun samt dunkande huvud förtäljde att festen inte blev någon fest!
 
(null)
Det blev helt enkelt för mycket och en oredig 20:åring på vingliga ben begav sig hemmåt framåt midnatt!
Så här drygt 40 år senare så inser jag hur vidrigt man kan bete sig i alkoholpåverkat tillstånd. Stackars Ingela, min blivande fru, som fick dras med detta åbäke till pojkvän. Hon som dessutom var och är nykterist fick inte så roligt den midsommaraftonen 1997 och det syns väl med eftertryck på hennes min av ogillande!

Så försök att inte dricka er redlösa nu till midsommar utan ta det försiktigt. Min midsommar 1977 får gärna vara ett talande exempel på hur fel det kan bli!
 
 
Trevlig midsommar alla som läser detta!
 
Om du fortsätter att dricka rom kommer världen snart att ha en skojare mindre! /Robert Louis Stevenson
 
dan

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela