Dan Jonssons Blogg

En blogg om djur och natur, jakt, foto, politik, humor, om att leva med ryggproblem och smärta samt mycket annat. Välkomna!!!

Nu har jag bestämt mig!

Publicerad 2014-07-17 23:26:00 i Familjeliv,

Två av mina älskade familjemedlemmar diskar och gör det fint efter en god lunch! Det mormor gör ska naturligtvis lilla Myra göra också! Som vi alla vet så gör ju inte barn som man säger utan som den vuxne gör! Naturligtvis så ä dä bara på dä vis'ä!!!
 
Ps Den 30 juli ska jag åter besöka ortopeden på Norrlands universitetssjukhus i Umeå. Då ska jag få träffa en ny ryggspecialist, den 7 i ordningen, som ska försöka försäkra mig om att en operation torde vara den enda lösningen för mig att komma vidare. Så är förutsättningarna bättre för att det ska lyckas så vet man aldrig, det kan bli kniven eller inte!!! Ds
 
Älskar du mig för att jag är vacker, eller är jag vacker för att du älskar mig? /Oscar Hammerstein II 
 
dan 

Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2014-07-28 14:46:17

Hej. Vilken härlig blogg du bjuder på👍.
Jag försöker leva och va kompis med min rygg men det lyckas inte så bra. 😝 jag har kotförskjutningar s1-L5 som ger smärtor ända ner i tårna. Därefter L4-L3 är trasiga och ihopväxta som i sin tur bildat en skolios på 40 grader. Har aldrig haft ont i ryggen!! Men trodde jag fått ischias dec 2012. JA LIVET HAR SINA SMÅ ÖVERASKNINGAR!! 😁 ortopederna vill inte stel OP min ländrygg för då går skoliosen av..... Och stelop hela ryggen med att dom ska bryta min rygg ville dom inte heller 😳 !
Inga verktabletter tar min smärta provat ALLT!
Nu är sista hoppet och en tredje OP utv i Malmö i sep.
Det är så härligt att läsa din humor men när jag mår bea en dag och släpper loss hjärnan så får man frågan om hur ont har du egentligen? Åhhhh det är trist.

Och JA DIN BLOGG gör skillnad för andra! 👍👍👍
Tack för att just du finns att sprida glädje i den värkande världen!
Häls/ Anette i skaune

Svar: Hej du! Vad himla glad jag blir och är över din fina kommentar!!! Är det så att min blogg gör lite skillnad för några stackare med ryggproblem, då ska jag naturligtvis fortsätta och till och med blogga lite oftare!!! Hoppas det går bra för dig med den tredje operation, kanske t.o.m. KANONBRA!!! Vi höres!
Dan Jonsson

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-08-15 15:49:23

Hej. Hoppas du hittar din bil så du får tuffa till dig.
Känner igen denna jla smärta!
Vore skönt att få göra roliga saker typ fiska utan att folk misstror att man har ont. Ibland kan man ju stå ut med värk bara man får lite kvalité på tillvaron.

Lycka till i skogen!!!! Häls Anette

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dajo57

Jag är en mycket vänlig man, kärleksfull men beklämmande dum, rent ut sagt korkad, dä ä ba så ha ja ju sagt!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela